Uitreiking Circulair Ondernemen Award uitgesteld

Deel dit bericht

De uitreiking van de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle wordt uitgesteld. De bedrijfspitches die op 2 december gepland stonden konden door de coronamaatregelen niet live plaatsvinden. Online pitchen zou de presentaties van de deelnemende bedrijven geen recht doen en zou de jury te weinig gelegenheid geven een goede beoordeling te doen. Daarom hebben we dit besluit moeten nemen.

Inschrijving weer open
Het uitstel maakt ook dat het nog mogelijk is om je onderneming in te schrijven voor de Circulair Ondernemen Award 2021. Ben je een voorloper in circulair ondernemen schrijf je dan in op de website van DORZ en ding mee naar de Circulair Ondernemen Award 2021 https://dorz.nl/aanmelden/

Ken je een bedrijf in de Regio Zwolle dat voorloper is in circulair ondernemen, mail dan de naam van dit bedrijf naar jessica@dorz.nl en we nodigen dat bedrijf dan uit om zich in te schrijven.

Save the date
Zoals het nu lijkt wordt de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle 2021 op 31 mei 2022 uitgereikt. Noteer deze datum alvast in je agenda. Meer informatie hierover volgt op een later moment. We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief, LinkedIn-pagina en website.

Meer berichten