Rond Ondernemen en DORZ zijn partners

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Circulair Ondernemen stimuleren, dat is waar DORZ voor staat. Daarom is DORZ een partnerschap aangegaan met Rond Ondernemen. Rond Ondernemen ondersteunt ondernemers met circulaire ambities om daadwerkelijk stappen te zetten: businesskansen in kaart brengen, ideeën omzetten in actielijnen, je businessmodel uitwerken, je organisatie en afnemers meenemen: concrete stappen zetten dus.

Door de inzet van negen partners en de Regio Deal kun je als ondernemer voor een aantrekkelijk tarief deelnemen aan de programma’s die Rond Ondernemen biedt. En op 30 november is al de eerste activiteit, en die is zelfs gratis. Sluit jij ook aan?

Warming up op 30 november: kom kijken wat er kan
Je bent van harte welkom bij de warming-up op 30 november. Hier ontmoet je andere ondernemers, die net als jij stappen willen zetten in circulair ondernemen, je leert wat circulair ondernemen inhoudt en er is een presentatie van de programma’s van Rond Ondernemen. Als je wilt kun je je gelijk aanmelden voor de programma’s van jouw keuze. Investeer nu in de toekomst van je bedrijf, en meld je aan voor Rond Ondernemen!

Lees meer op de website van Rond Ondernemen

 

Meer berichten

NIEUWS

Circulair & Duurzaam Ondernemen met….

Control Union Certifications B.V. Control Union Certifications B.V. is lid van DORZ. We vroegen aan Eerik Schipper van de Zwolse vestiging: hoe vertaalt circulariteit en