Minisymposium 6 november Koninklijke Ginkel Groep

Deel dit bericht

Groen is meer dan alleen de aankleding van het gebouw en omgeving. Het is een essentieel onderdeel in het ontwikkelen van een duurzame wereld met duurzame gebouwen!     Het toepassen van groen draagt bij aan het behalen van een BREEAM Keurmerk. Naast de onderdelen landgebruik en ecologie zijn er veel onderdelen binnen BREEAM waarbij groen een interessante oplossing vormt. Daarnaast versterkt het je (groene) imago en garandeert een groen gebouw een gezondere en productievere leef- en werkomgeving.        Op dinsdag 6 november organiseren wij een minisymposium over de toepassing van groen bij duurzame ontwikkelingen. Hierbij wordt u volledig op de hoogte gesteld van het nut en de noodzaak van vergroening!                                                                                                                                                                                                                                       De bijeenkomst wordt georganiseerd bij Wehkamp Distributiecentrum Zwolle, Meeuwenlaan 2, 8011 BZ in Zwolle.               

Wij willen u hiervoor graag uitnodigen! Deze middag wordt u kosteloos aangeboden. Wij willen wel graag weten wie er komt deze middag dus ons vriendelijk verzoek is om een mail te sturen naar aanmelden@ginkelgroep.nl onder vermelding van uw naam en bedrijfsnaam. Als u met meerdere personen komt dan horen wij dat ook graag. Wij zien uit naar deze middag en hopen u dan te ontmoeten!

Programma

  • 12.30 – 13.00 uur : Inloop met een broodje
  • 13.00 – 13.15 uur : Opening
  • 13.15 – 13.45 uur : Spreker Mark Rotteveel, Koninklijke Ginkel Groep 
  • 13.45 – 14.15 uur : Spreker Henk Vlijm, Optigrün Benelux
  • 14.15 – 14.30 uur : Pauze en netwerken
  • 14.30 – 15.15 uur : Spreker Ronald Buiting, Buiting Advies
  • 15.15 – 15.30 uur : Afsluiting

Vriendelijke groeten,

Natuurpro, Buiting Advies en Koninklijke Ginkel Groep

 

Meer berichten

NIEUWS

Met trots kondigen wij onze volgende bijeenkomst aan die in het teken staat van duurzaamheid en circulariteit binnen het MKB. Deze inspirerende sessie wordt georganiseerd

NIEUWS

Rabobank | Circular Economy Challenge

Circulair ondernemen vraagt van ondernemers een nieuwe manier van denken, waarbij ze over de grenzen van hun eigen bedrijf heen kijken en samenwerken met anderen.