Welk bedrijf wordt hét boegbeeld circulair ondernemen? Nomineer nu je bedrijf!

Deel dit bericht

Samen werken we aan een circulaire economie, doe je mee?

Regio Zwolle wil vooroplopen in de transitie naar een circulaire economie waarin verspilling van materialen en grondstoffen wordt voorkomen en iedereen meedoet. Deze transitie is hard nodig en biedt tegelijkertijd grote kansen voor bedrijven. 

Om deze beweging te versnellen, te versterken én om bedrijven bewust te maken van de noodzaak en kansen van circulair ondernemen, reikt Stichting Duurzaam Ondernemen Regio Zwolle (DORZ) in samenwerking met partners vanuit de overheid, het onderwijs en bedrijfsleven, dit jaar voor het eerst de Circulair Ondernemen Award uit. De award vervangt de MVO-award die DORZ sinds 2012 tweejaarlijks uitreikte.

Bedrijven uit de regio Zwolle kunnen tot 17 september worden genomineerd of zichzelf nomineren. De jury beoordeelt alle inzendingen en kiest zes bedrijven die zich op 10 oktober, tijdens de Dag van de Duurzaamheid, presenteren tijdens een netwerk event op Windesheim. Hierna volgen bedrijfsbezoeken door de jury. De prijs is een bokaal die wordt uitgereikt op 11 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW midden en MKB Regio Zwolle. De gedeputeerde Annemieke Traag overhandigt de Circulair Ondernemen Award aan de winnaar.

Met deze award willen we bedrijven die een voortrekkersrol vervullen en een voorbeeld zijn in de regio het podium en de waardering geven die zij verdienen. Ook is de publiciteit die de award met zich mee brengt waardevol. Een jaar lang mag het bedrijf zich Circulair Ondernemer in de regio Zwolle van 2018 noemen.

DORZ is op zoek naar bedrijven die aantoonbaar besparen op hun verbruik en afval. Waar verspilling wordt voorkomen, zoveel mogelijk wordt hergebruikt en waarin iedereen meedoet. Het gaat hier om bedrijven die ecologische en sociaal-maatschappelijke effecten realiseren met hun processen en producten en tegelijkertijd economisch rendement en onderscheidend vermogen creëren.


Bedrijven kunnen zich tot 17 september aanmelden

Via onderstaande link kunt u  uw bedrijf tot 17 september aanmelden via de button  “aanmelden”.

www.circulairondernemenaward.nl/regiozwolle

 

Meer berichten

NIEUWS

Met trots kondigen wij onze volgende bijeenkomst aan die in het teken staat van duurzaamheid en circulariteit binnen het MKB. Deze inspirerende sessie wordt georganiseerd