Aberson

Deel dit bericht

Aberson bv is met haar hoofdvestiging in Zwolle, en de nevenvestigingen in Amsterdam, Roermond en Breda de grootste baksteenspecialist van Nederland.

Er wordt een groot assortiment producten zoals bakstenen, dakpannen, gevelbeplatingen, raamdorpelstenen, kalkzandstenen, keramische gevelplaten, prefab metselwerk elementen, etc. getoond in representatieve showrooms.

Wij  staan voor kwaliteit. De kwaliteit en betrokkenheid bij Aberson vindt de klant terug in de advisering en voorlichting met eigen adviseurs, de verstrekking van uitgebreide keuzemogelijkheden en een betrouwbare aflevering van de bestelde goederen.

Wij staan voor concurrerende prijzen. Prijzen die de basis zijn voor 80 jaar ondernemerschap en samenwerking met bouwbedrijven. Met recht zijn wij er trots op, dat al deze tijd “onze” aannemersbedrijven hun vertrouwen hebben geschonken aan Aberson bv.

Onze doelgroep bestaat uit projectontwikkelaars, aannemersbedrijven en architecten die alles willen weten van onze producten, maar ook van de bouwdelen waarin deze “halffabricaten” worden verwerkt. Onze uitgebreide ondersteuning komt hierbij het best tot zijn recht.

Indien er over Aberson vragen zijn, kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen of een mail sturen naar info@aberson.nl.

 

Aberson

Adres Gouwe 1
8032 CA ZWOLLE
 Telefoon (0525) 681 210
 Website www.aberson.nl
 E-mail gerard.bosman@aberson.nl

Meer berichten

NIEUWS

Dag van de Duurzaamheid | 10 oktober 2023

Op afgelopen dinsdag vond er een succesvolle bijeenkomst plaats ter ere van de Dag van de Duurzaamheid in het Stadsmuseum ANNO in Zwolle. Tijdens dit