Dag van de Duurzaamheid | 10 oktober 2023

Deel dit bericht

Op afgelopen dinsdag vond er een succesvolle bijeenkomst plaats ter ere van de Dag van de Duurzaamheid in het Stadsmuseum ANNO in Zwolle. Tijdens dit evenement werden de winnaars van het Koplopertraject en Regio Zwolle’s Got Talent bekendgemaakt. De middag trok veel belangstellenden en eindigde met een gezellige borrel in de tuin van Stadsmuseum ANNO, waar deelnemers en gasten de kans kregen om te netwerken en van de sfeer te genieten.

Tijdens het avondprogramma van de Dag van de Duurzaamheid bracht Jimmy Nelson verre bestemmingen dichterbij en wist hij velen te ontroeren op een van de meest betoverende locaties in de stad, het Academiehuis. Zijn inspirerende avonturen en adembenemende foto’s lieten zien hoe mensen in staat zijn om verbinding te maken en elkaar te raken, zelfs als ze geen gemeenschappelijke taal spreken.

Deze avond werd georganiseerd door de Grote Kerk Academiehuis, DORZ, Gemeente Zwolle, ELLLA en STORM in Recruitment in samenwerking met verschillende bedrijven uit de regio Zwolle.

 

 

Meer berichten