Subvention

Deel dit bericht

Subvention helpt ondernemers en bedrijven hun gebouw, productieproces en bedrijfsvoering te verduurzamen. Dat doen we met onafhankelijk subsidieadvies voor investerings- en innovatieprojecten.

Waarom circulair en duurzaam ondernemen?

Het Klimaatakkoord stelt concrete doelen voor 2050: 95% reductie van CO2 ten opzichte van 1990 en een volledig circulaire en afvalvrije economie. Een hoog ambitieniveau!

Van duurzaamheidsambitie naar concrete stappen

De duurzaamheidsambities brengen veel beleid én subsidieregelingen met zich mee. Maar hoe kom je van een hoger niveau tot concrete stappen voor jouw bedrijf? En levert het ook wat op? Subvention helpt jou bij de beantwoording van deze vragen en concreet bij het aanvragen van subsidies.

Met onze ervaring in ingewikkelde subsidieregelingen en kennis van de praktijk, gaan we voor het maximale resultaat. Denk daarbij aan:

  • Duurzame nieuwbouw- en renovatieprojecten van kantoren, productielocaties en andere utiliteitsgebouwen. Bijvoorbeeld met duurzaamheidslabels BREEAM, GPR of LEED.

Voorbeeldproject: Nieuwbouw Van der Valk Tilburg
Voorbeeldproject: Renovatie van voerfabriek naar kantoorpand met energielabel A

Benieuwd naar jouw subsidiemogelijkheden?

Wij denken vanaf de beginfase van projecten en investeringen tot aan de vaststelling van de subsidies met je mee. We zijn nieuwsgierig naar jouw bedrijf en ambities. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs om te horen wat de subsidiemogelijkheden zijn voor jouw situatie.

Adres: Dokter Stolteweg 2 (vestiging Zwolle)
8025 AV Zwolle

Telefoon: 038 – 853 13 85

Website: https://www.subvention.nl/

E-mail: info@subvention.nl

Meer berichten

NIEUWS

Winnaar Circulair Ondernemen Award 2022 bekend

ZWOLLE – Tijdens de jaarlijkse ondernemersbijeenkomst van VNO-NCW bij de Agnietenberg, is de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle 2022 bekendgemaakt door de twaalfjarige Myla. Rob