Nooter Technische Installaties

Deel dit bericht

Nooter Technische Installaties

Nooter Technische Installaties biedt al sinds 1966 totaaloplossingen aan voor technische installaties, voor zowel bedrijven als particulieren. 

De afdelingen elektrotechniek, werktuigbouwkunde en beveiligings- en communicatiesystemen werken intensief samen om totaaloplossingen en maatwerk te bieden voor de meest uiteenlopende projecten. Zo kunnen zij efficient werken en heeft u het gemak van een centraal aanspreekpunt voor alle installaties. Ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek volgen elkaar snel op. Door investeringen in de organisatie en het personeel kunnen zij u altijd de meest actuele vakkennis bieden en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit van onze installaties waarborgen. Een belangrijke ontwikkeling is de steeds grotere aandacht voor duurzaam bouwen. Als deelnemer van het samenwerkingsverband EcoNed lopen wij voorop in de realisatie van energie-besparende maatregelen.

 

Nooter Technische Installaties 

Adres Popovstraat 10
8013 RK ZWOLLE
 Telefoon (038) 453 16 22
 Website http://www.nooter.nl
 E-mail info@nooter.nl

Meer berichten

NIEUWS

Met trots kondigen wij onze volgende bijeenkomst aan die in het teken staat van duurzaamheid en circulariteit binnen het MKB. Deze inspirerende sessie wordt georganiseerd