Deel dit bericht

Met trots kondigen wij onze volgende bijeenkomst aan die in het teken staat van duurzaamheid en circulariteit binnen het MKB. Deze inspirerende sessie wordt georganiseerd door DORZ in samenwerking met Subvention.

Datum & Tijd: 15 mei 2024, 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Subvention, Zwolle

Sprekers:

  • Bernhard Scholing 🌍
    Al sinds 1998 actief bij Subvention, een vooraanstaand subsidieadviesbureau. Bernhard zal zijn expertise delen over de transformerende rol van subsidies in het bevorderen van duurzaamheid en circulariteit. Ontdek samen met hem hoe Subvention grote duurzame innovaties intern doorvoert.
  • Esther W. Jansen 📈
    Expert van WMKB op het gebied van de CSRD, belicht hoe MKB’s door gestructureerde duurzaamheidsrapportage toekomstbestendig kunnen opereren. Esther zal inzichten delen over hoe bedrijven verder kunnen gaan dan de standaardnormen om proactief toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Meld je nu aan en maak deel uit van deze essentiële dialoog.

Meer berichten

NIEUWS

Met trots kondigen wij onze volgende bijeenkomst aan die in het teken staat van duurzaamheid en circulariteit binnen het MKB. Deze inspirerende sessie wordt georganiseerd

NIEUWS

Rabobank | Circular Economy Challenge

Circulair ondernemen vraagt van ondernemers een nieuwe manier van denken, waarbij ze over de grenzen van hun eigen bedrijf heen kijken en samenwerken met anderen.