Unica Installatietechniek

Deel dit bericht

Unica Installatietechniek

Als allround system integrator en grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland heeft Unica alles in huis wat veeleisende opdrachtgevers in onderwijs, gezondheidszorg, industrie en overige utiliteitsbouw van hun installatiepartner vragen.

Hierbij beschikken wij over uitstekende referenties en durven wij elke opdracht aan. Groot of klein; complex of juist eenvoudig. Hun kracht? Zij ontzorgen hun opdrachtgevers met innovatieve en duurzame oplossingen, optimale communicatietoepassingen en een comfortabel en vooral ook veilig werk- en woonklimaat. En dat al ruim 80 jaar! Met duurzaamheid als speerpunt in onze strategie waarborgen ze de toekomst van ons bedrijf, onze opdrachtgevers, maar ook die van onze kinderen. Zo maken ze samen de toekomst. Dit doen zij met 14 vestigingen altijd dichtbij, 9 gespecialiseerde bedrijven, een omzet van ruim 260 miljoen euro en circa 1700 medewerkers.

 

Unica Installatietechniek

Adres Schrevenweg 2
8024 HA ZWOLLE
 Telefoon (038) 456 0 456
 Website http://www.unica.nl
 E-mail info@unica.nl

Meer berichten

NIEUWS

Winnaar Circulair Ondernemen Award 2022 bekend

ZWOLLE – Tijdens de jaarlijkse ondernemersbijeenkomst van VNO-NCW bij de Agnietenberg, is de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle 2022 bekendgemaakt door de twaalfjarige Myla. Rob