Spaar-Saam

0
24

Spaar-Saam

Spaar-Saam is het initiatief van een drietal enthousiaste ondernemers en Natuurmonumenten Overijssel en Flevoland. Zij hebben besloten om samen de markt voor energiebesparing en duurzame energie in beweging te brengen, zodat mensen meer grip krijgen op hun energielasten en de lokale economie wordt gestimuleerd. Spaar-Saam ziet zichzelf als een sociale en maatschappelijke onderneming.

Heb je zin om slim te besparen op je energiekosten?

Energie kan anders. Met Spaar-Saam wordt besparen op je energiekosten echt leuk!

Spaar-Saam is dé marktplaats om samen met je omgeving op een slimme manier duurzame energie en energiebesparing voor je woning te regelen. Spaar-Saam helpt je om inzicht te krijgen in de wijze waarop je voor jouw woning kunt besparen op je energierekening, bijvoorbeeld door toepassing van zonne-energie of woningisolatie.

Via Spaar-Saam kan je bij buren, die samen willen optrekken, zien wat hun wensen zijn. Samen in actie komen, is vervolgens een fluitje van een cent, want met Spaar-Saam leg je samen met je buren jullie gebundelde wens voor aan de bedrijven die zich hebben ingeschreven bij Spaar-Saam. Deze bedrijven komen vervolgens met een aantrekkelijk aanbod. Na acceptatie van dit aanbod gaan ze aan de slag in jouw wijk om de werkzaamheden uit te voeren. Dat is efficiënt, slim en bovendien gezellig, want je werkt samen met je buren en de bedrijven aan een verbetering van jullie woningen.

De besparing op je energiekosten kan op deze manier oplopen tot honderden euro’s per jaar en ga je na uitvoer van de maatregelen direct merken op je energierekening.

 

Spaar-Saam

Contactformulier Klik hier
Websitewww.spaar-saam.nl

Geef een reactie