ML | Management

0
27

ML | Management

Ondernemersadvies en personeelsvoorziening vanuit het perspectief van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en sociaal ondernemerschap. Het ondersteunen van directie en management teams bij duurzame ontwikkeling en sociale innovatie, veranderprocessen, duurzaamheidsprocessen en duurzame inzetbaarheid. Dát biedt ML | Management: uw specialist in MVO, SROI en loopbaanadvies.

Een advies van ML | Management betekent voor u (social) return on investment en (social) return on involvement. Kortom: kostenbesparing, directe winst op korte en lange termijn, aansluiten op de klantvraag en het ‘juiste’ om te doen. Graag ondersteunen wij u bij uw duurzame intenties en ambities en het vertalen naar concrete acties. Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.

Ondernemersadvies

ML | Management helpt maatschappelijk verantwoord georiënteerde ondernemers met een actieplan om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en sociaal ondernemerschap volwaardig te integreren. Alle voordelen, waaronder het behalen van een vignet voor MVO en een gericht ontwikkelmodel, willen we u graag presenteren. Wij richten ons op bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling. Dit vanuit uw eigen zakelijke principes en dagelijkse processen.

De P van Profit!

Personeelsvoorziening 

ML | Management is ruim 10 jaar betrokken bij duurzame inzetbaarheid van personeel en het menselijke kapitaal binnen een onderneming. Participatie en jobcoaching van moeilijk bemiddelbare werkzoekenden, ‘werk naar werk’ -trajecten voor specifieke doelgroepeen en vitaliteit & verzuimpreventie. Indien gewenst kunnen wij uw nieuwe medewerker bij u detacheren of verlonen middels een eigen CAO en NEN 4400-1 gecertificeerd.

De P van People!

 

ML | Management

Adres Dokter Stolteweg 42 – 48
 8025 AX Zwolle
 Telefoon(038) 820 09 90
 Websitewww.mlmanagement.nl
 E-mailml@mlmanagement.nl

 

Geef een reactie