Kropman Installatietechniek

Deel dit bericht

Kropman Installatietechniek

Kropman is de betrouwbare partner, die innoverend en kosteneffectief uw installaties realiseert en beheert met zorg voor mens en milieu. 

Kropman Installatietechniek is opgericht in 1934 en behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse installatiebranche. Kropman heeft circa 800 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro.

Integrale dienstverlener, multidisciplinaire aanpak

Kropman is een integrale dienstverlener met een multidisciplinaire aanpak. Met onze kennis van werktuigbouw, elektrotechniek en meet- en regeltechniek kunnen we opdrachtgevers compleet ontzorgen op het gebied van gebouwinstallaties.

Drie markten, zes diensten

Kropman is hoofdzakelijk actief in de utiliteit, gezondheidszorg en industrie. Voor gebouwinstallaties leveren wij diensten op het gebied van ontwerp, realisatie en beheer. Daarnaast hebben we een aparte business unit voor procesinstallaties en cleanrooms: Kropman Contamination Control. Ook hebben we een fabriek voor prefabricage, en een eigen gebouwbeheersysteem. Lees meer over onze diensten >>

Elf vestigingen, landelijke dekking

Kropman is door heel Nederland actief. Doordat wij opereren vanuit elf regionale vestigingen, zitten wij altijd dicht bij onze klanten. Zo’n landelijk netwerk is ook erg prettig voor opdrachtgevers met meerdere vestigingen door het land.

 

Kropman Installatietechniek 

Adres Punterweg 7d
8042 PB ZWOLLE
 Telefoon (088) 334 40 00
 Website http://www.kropman.nl
 E-mail info.zwolle@kropman.nl

Meer berichten