Energy Building

Deel dit bericht

Energybuilding wil terug naar het natuurlijke evenwicht van geven en nemen, zodat gebouwen waardevast zijn en geen energie opmaken, maar energie opwekken. Daarbij willen we zuinig en zorgvuldig omgaan met de natuurlijke hulp- en grondstoffen die voorhanden zijn. Energybuilding is opgericht om dit praktisch handen en voeten te geven.

Energybuilding vormt het centrale aanspreekpunt voor een brede netwerkorganisatie van bedrijven, die via ketensamenwerking een verduurzaming van de bestaande gebouwen in Nederland willen bereiken. Zo ontstaat een unieke bundeling van deskundigheid op het vlak van bouwtechniek en renovatie, installatieadvies, energieadvies en ervaren projectleiding. Energybuilding biedt een compleet verduurzamingspakket voor de renovatie van bestaande gebouwen, gebaseerd op zowel bewezen als zeer innovatieve technieken. Energybuilding kan energiewinst-gebouwen realiseren voor alle segmenten in de bestaande vastgoedmarkt (bedrijfsgebouwen, woningen, studentenhuisvesting, zorg, enz).

Via deze ketensamenwerking wordt toegewerkt naar waardevaste en optimaal geïsoleerde gebouwen met zelfvoorzienende energieopwekking. Want ieder gebouw verdient het hoogste energielabel!

 

Energy Building 

Adres Gildenweg 8
8061 RP HASSELT
 Telefoon (038) 477 85 13
 Website http://www.energybuilding.nl
 E-mail info@energybuilding.nl

Meer berichten