Bosman bouwadvies

0
13

Bosman bouwadvies is in 2014 opgericht en is gestoeld op ruim 25 jaar ervaring in de bouwbranche, een compleet en goed onderhouden netwerk en vooral de overtuiging dat duurzaamheid dé kans van de toekomst is. Daarmee is Bosman bouwadvies gebaseerd op drie peilers: techniek, commercie en duurzaamheid.

 

Gerard Bosman heeft met plezier diverse functies in de bouwbranche uitgeoefend, waarvan de laatste tien jaar op directie- en management niveau. Nu heeft hij gekozen voor die dingen die voor hem persoonlijk belangrijk zijn en waar hij het meeste voldoening aan ontleent. Zijn persoonlijke motivatie voor duurzaamheid wil hij koppelen aan mijn kennis van en ervaring met techniek en bouw. Hij wil aantonen dat het vervullen van duurzame doelstellingen hand in hand gaat met het opereren in een kansrijke markt.

Wat kan Bosman bouwadvies voor u betekenen:

  • commerciële begeleiding (technische en commerciële begeleiding / uitwerking van selecties, aanbiedingen, Design & Build opgaven en commerciële plannen);
  • BREEAM
  • CO2-certificering;
  • bouwkundig advies;
  • interim werkzaamheden bij bouwkundige aannemers;
  • collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO).

Bosman bouwadvies werkt een op een samen met Frog Energy daar waar het gaat om concrete vraagstukken in de verduurzaming van vastgoed. Frog Energy stelt plannen op waarbij een renderende bussinesscase het uitgangspunt is. We adviseren en -indien gevraagd- investeren we in de verduurzaming van vastgoed.

 

Bosman Bouwadvies

AdresKaterveerdijk 7
 8019 BL ZWOLLE
 Telefoon06 408 24 408
 Websitewww.bosman-bouwadvies.nl
 E-mailg.a.bosmanzwolle@gmail.com

Geef een reactie