BMA Ergonomics

0
16

BMA Ergonomics is sinds 1988 actief. Gestart als voornamelijk ergonomisch adviseur voor werkplekinrichting en succesvol importeur van bureaustoelen. In 1996 de ideale ergonomische bureaustoel Axia in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gelanceerd. Inmiddels zitten er al bijna 1.000.000 mensen op een Axia ergonomische bureaustoel en is BMA Ergonomics uitgegroeid tot een grote Europese marktspeler op het gebied van ergonomische bureaustoelen en 24-uursstoelen. 

Met het circulair produceren van ergonomische bureaustoelen is BMA Ergonomics onlangs uitgeroepen tot winnaar van de MVO Award Regio Zwolle 2015, en mag het zich met trots de komende twee jaar ‘de beste maatschappelijk verantwoorde onderneming’ van de regio Zwolle noemen.

BMA Ergonomics is in 1988 opgericht als Biomechanisch Advies Bureau. Het bedrijf gaf destijds voornamelijk ergonomisch advies over de werkplekinrichting van beeldschermwerkers. Na een succesvolle periode als importeur van bureaustoelen werd besloten om zelf de ideale ergonomische bureaustoel te ontwikkelen en te produceren. En zo kwam in 1996 de eerste Axia op de markt. Inmiddels zitten er al bijna 1.000.000 mensen op een Axia ergonomische bureaustoel en is BMA Ergonomics uitgegroeid tot een grote Europese marktspeler op het gebied van ergonomische bureaustoelen en 24-uursstoelen. De productontwikkeling en productie vinden plaats in de eigen fabriek in Zwolle. Dit is vooral handig als u op zoek bent naar maatwerkoplossingen vanwege rugklachten of zitproblemen. Na een persoonlijk gesprek met een van de ergonomische adviseurs worden aanpassingen aan de bureaustoel snel en vakkundig doorgevoerd. Naast kennis over ergonomie en biomechanica is duurzaamheid een van de pijlers van BMA Ergonomics. Circulaire economie is dan ook al enige tijd een begrip binnen BMA. Door het terugkopen van gebruikte Axia bureaustoelen, het hergebruiken van losse onderdelen of van de complete Axia bureaustoel (Axia SecondLife) wordt hier invulling aan gegeven. Bovendien worden onbruikbare delen gecontroleerd gerecycled. Elke stoel van BMA is dus gemaakt met maximale aandacht voor het milieu!

 

BMA Ergonomics 

Adres Schoenerweg 4
 8042 PJ ZWOLLE
 Telefoon(038) 422 93 22
 Websitehttps://www.bma-ergonomics.com
 E-mailinfo@bma-ergonomics.com

Geef een reactie