Betap Tufting

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Betap Tufting is een familiebedrijf, gevestigd te Genemuiden en is sinds 1957 wereldwijd actief als producent van tapijten.

In 2006 zijn de state-of-art productie- en opslagfaciliteiten gebouwd, waar zij continu upgraden. Samen met een team van enthousiaste, ervaren mensen is Betap in staat om een hoog niveau van service te bieden met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Betap heeft een productiecapaciteit van 40 miljoen vierkante meter van getuft en 30 miljoen vierkante meter van non-wovens tapijt.

Betap biedt een breed scala van B2B-producten en oplossingen wereldwijd. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen en produceren wij diverse synthetische en wollen producten.

 

Betap Tufting

AdresDe Blokmat 29
8281 JH GENEMUIDEN
 Telefoon(038) 386 1060
 Websitehttp://www.betap.com
 E-mailinfo@betap.com

Meer berichten

DEELNEMERS

Lune

De samenleving vraagt om duurzaam afval scheiden. Lune biedt futureproof oplossingen voor alle geledingen van die samenleving. Van overheden en gemeenten tot bedrijven en instellingen. Van scholen

DEELNEMERS

MADE CIRCULAR BY

MadeCircularBy… is gestoeld op een netwerk van ondernemers die het thema Circulaire Economie integraal onderdeel hebben gemaakt van hun visie, missie en strategie. We zijn